Min nya "arbetsplats".

Vår stationära dator har äntligen trådlöst internet vilket innebär att jag nu kommer sitta framför den en hel del. Min lilla laptop i all ära men när jag är hemma känns det som att det är den stationära datorn som kommer vara min vän. Min laptop har nämligen fått för sig att den inte vill hitta vårt trådlösa nätverk. Så jag är sur på den nu.

Det känns riktigt skumt att sitta vid den stationära datorn. Jag har en stor skärm ganska högt upp så att jag slipper sitta och kröka på ryggen, vilket är awesome. Nackdelen är dock att fläkten på den här låter lite mer än vad man är van vid. Men det får man leva med.

Min ovän laptopen kommer jag ha med mig när jag ska någonstans och behöver ha en dator med mig.

Just nu sitter jag och försöker vänja mig vid min arbetsplats här vid den stationära datorn. Det är nämligen här jag ska vara kreativ.

Här har ni en aningens suddig bild på  min nya "arbetsplats"

Städning och lite annat

Ja, inte städade jag hela dagen inte. Men hela kvällen däremot. Mer eller mindre. Badrummet, hallen och köket är städat. Nu är det vardagsrum och sovrum kvar. Jag kanske orkar med vardagsrummet ikväll, för let's face it, vardagsrummet är inte svår att städa. Det är sovrummet som kommer att ta tid, för det har blivit något av en dumpningplats av saker när vi har folk på besök för vi har alltid dörren in dit stängd, då kan det se hur förjävligt ut som helst där inne. Men jag börjar tröttna på det då jag känner att ett sovrum ska vara en viloplats. Jag har börjat känna att jag blir stressad av röran därinne. Så om jag städar vardagsrummet ikväll så kan jag ju faktiskt koncentrera mig på sovrummet helt och hållet imorgon.

En annan sak som jag måste lista ut är varför min dator inte vill hitta vårt nätverk. Det driver mig till vansinne och det är ju inte meningen att jag ska sitta med internetsladden i datorn. Det ska ju vara trådlöst. Det var ju därför vi skaffade routern!

Ska googla på detta och se om det finns någon lösning på problemet.

Nighty night!

Jag ska alldeles strax hoppa i säng för idag. Imorgon (söndag) har jag planerat att städa hela dagen. Det ser för jävligt ut överallt och det är dags att få rent. Har en känsla av att det verkligen kommer att ta hela dagen.

Men nu: Nattinatti!

Sommar!... Sommar och sol!!

Det har stått stilla här inne på bloggen från och till. Men till mitt försvar har sommarvärmen kommit och då tappar jag all inspiration till att sitta och skriva blogginlägg.

Jag sitter för fullt och planerar en musikvideo för en låt som jag ska släppa lagom till sommaren. Dock har jag problem med hur jag ska gå till väga för att spela in videon. Har själv ingen videokamera förutom i mobilen och man har ju inte råd att varken köpa en videokamera eller betala någon för att filma och redigera videon. Fast jag har ju faktiskt gjort två musikvideos med en ännu sämre mobilkamera än vad jag har nu...

Dag ett

Första dagen med Dukandieten har gått bra. För de som inte vet så innebär dieten att jag nu ska äta enbart protein och lätta mjölkprodukter. Om cirka fem dagar får jag lägga till grönsaker. Basicly hoppar jag alltså över socker samt potatis, ris och pasta och sånt. Och man får äta tills man är mätt. Så det är ingen svältdiet. Massor med vatten ska man dricka också. Och sen är det tillåtet att dricka lightläsk men det har jag bestämt att jag bara ska dricka vid "speciella" tillfällen, då man vill "lyxa" till det lite. Sen måste man få i sig 2 msk havrekli varje dag också. Men det funkar jättebra om man gör ett mellanmål där man blandar Kesella, vaniljpulver och havrekli. Blir nästan som yoghurt. Har dock inte vant mig vid smaken av Kesella men det kommer väl.

Under kvällen grillade jag kycklingfilé tillsammans med min brorsdotter Sanne och hennes pojkvän. Gott var det! Och det som är så bra nu när sommaren nästan är här är att jag får grilla hur mycket jag vill. Bara jag håller mig till kyckling, nötkött och fisk. Och sen när jag får lägga till grönsaker så ska jag ju definitivt passa på att grilla det med. Det här kommer bli en bra och nyttig sommar tror jag.

Nu så här på kvällskvisten klämde jag in en 23 minuters intensiv kvällspromenad med musik i öronen. Nu är jag så där lagom mör i kroppen och det ska bli skönt att snart gå och lägga sig i sängen och sova.

Nattinatti!

Nu är det slut på eländet!

Nu är jag så himla trött på det här! Min kropp alltså. Jag väger mer än vad jag någonsin gjort i mitt liv och det känns inte bra. Mycket i min vardag blir svårt att handskas med pga min övervikt. Jag mår illa konstant och jag mår psykiskt dåligt. Nästan 50 kg ska väck från min kropp. 50 kg! Det är inte lite. Och det finns bara ett sätt att göra det på. Ta till viljan av stål! Jag ska sluta lyssna på vad andra omkring mig säger. "Gör så här, då går du ner i vikt!". Jag ska göra det här på mitt sätt nu. MITT sätt! Jag tar till Dukandieten. Och jag tänker inte tolerera att människor i min närhet försöker fresta mig med onyttigheter. Jag har märkt att vissa gör det bara för att jävlas. "Titta, jag får äta godis! Är du säker på att du inte vill ha? För det är riktigt smarrigt!" Varför? Varför gör man så?

Jag känner att hela det här inlägget blev lite virrigt. Men slutpoängen är klarare än någonsin: Nu är det slut på eländet!!

Jag måste lägga upp en plan...

I skolan

Sitter på Campus Valla i en föreläsningssal och har en kort paus från föreläsningen i Moralfilosofi. Efter den här introduktionen känns det dock som att jag redan läst om allt som har med moralfilosofi och etik att göra. Jag fick ju gå igenom en himla massa etik när jag läste Religionsvetenskap. Men det är ju alltid bra att repetera.
Ute skiner solen och jag vill egentligen strunta i resten av föreläsningen och gå ut i vårsolen. Men jag får gott vänta tills vi slutar kl.15.00.
Rss