Min dag

Det har varit en riktigt trevlig födelsedag idag. Svärmor var på besök och gav mig födelsedagspresenter.

Detta fick jag av henne:

En fin ring


Två par örhängen och ett halsband


Efter hennes besök gick jag och maken ut på stan en sväng. Vi tittade lite i olika affärer och sen gick vi och åt på kinarestaurang. På hemvägen köpte maken den här fina väska till mig i födelsedagspresent:



Jag har köpt lite presenter till mig själv också. Men det gjorde jag igår redan.

Den här blendern från OBH Nordica:


Och dessa träningsskor av märket Nike:


Nu på kvällen hade jag ett Afropowerdance-pass på badhuset. Det var riktigt roligt och givande och jag tänker definitivt gå dit och dansa nästa vecka också. Till "efter-tränings"-mat blev det en meny på Burger King. Men det kände jag att jag var värd. Det är ju ändå min födelsedag och jag har ju faktiskt tränat. Den där hamburgaren var dessutom extra god efter träningspasset.

Nu ska jag koppla av en stund innan det är dags att lägga sig för natten.

Födelsedagstorsdag

Idag fyller jag 27 år. Än så länge har jag haft en helt okej födelsedag. Jag har fått en massa gratulationer på Facebook, telefonen har ringt och plingat några gånger med samtal och sms från vänner och familj som grattat på födelsedagen. Jag och maken gick på stan en sväng och åt sedan kinamat till lunch på Restaurant China. Födelsedagspresenter har jag också fått. Av svärmor fick jag en fin ring, ett halsband och två par örhängen och maken köpte en väska åt mig som jag själv valde ut. Jag har köpt födelsedagspresenter åt mig själv också. Igår köpte jag en OBH Nordica Blender och ett par nya träningsskor av märket Nike och idag köpte jag mig två par nya mys/träningsbyxor.

Jag ska alldeles snart göra mig redo för att gå iväg till Centralbadet Medley för ett pass i Afropowerdance. Det ska bli intressant då jag, trots att jag betalar en månadsavgift, inte varit där på flera månader. Självförvållat, jag vet! Men nu ska jag iallafall dit och förhoppningsvis får jag ut ett ordentligt träningspass ur det.

Bokat in afropowerdance

Nu är det dags att ta tag i träningen. Dock blir det inget tal om Beach 2012 men jag hoppas på Beach 2013 åtminstone.

I vilket fall som helst har jag bokat in ett Afropowerdance-pass på Medley. På torsdag kväll kl.18.30 ska jag dit och dansa loss och förhoppningsvis får jag ut ett härligt träningspass ur det. Att jag bokade in ett träningspass på min födelsedag har väl lite att göra med alla onyttigheter jag förmodligen kommer trycka i mig under dagen. XD Fast jag har planerat att vara nyttig. Istället för att äta tårta tänkte jag göra en fruktsallad. Och så ska jag testa min nya Blender som jag kommer inhandla imorgon som en födelsedagspresent åt mig själv. Då ska jag testa mig på att göra en kall frukt/bärsmoothie. Omnomnomnomnom!

Drömmen om ett hus

Idag var vi och tjuvkikade på ett hus. Vi har ju pratat om hus ett tag nu och idag fick vi chansen att åka och titta på ett. Jag vill inte avslöja alldeles för mycket mer än att vi fortsätter att fundera på hus.

Däremot har jag en klar uppfattning om vad jag vill ha för stil på inredning i vårt kommande hus sen. Lantligt, chabby chict, franskt, vintage. Jag har surfat runt lite och tittat i olika webbutiker och hittat massor som jag vill ha. Men tyvärr kan man ju inte köpa något då man inte vet hur ens framtida hus kommer att se ut, om det finns plats för vissa saker osv. Men drömma kan man ju.

Jag vill flytta ut i skogen där jag kan promenera ostört och bjuda hem vänner på somriga middagar i trädgården. Jag vill kunna plantera blommor och ta kvällspromenader utan att känna mig rädd för att bli överfallen, som man lätt kan känna om man bor mitt i stan som vi gör nu. Det jag inte är så förtjust i är myggorna som kommer på sommaren. Men det får man ju leva med liksom.

Jag ska fortsätta drömma om hus och inredning. För mina drömmar kan ingen ta ifrån mig.

En liten update

Det var ett tag sen jag var aktiv här på bloggen. Men så kan det gå. Förra veckan kom maken hem från jobbet. Vi har spenderat veckan med att ta promenader samt sitta hemma och se på Beckfilmer. Jag har även passat på att plugga en del. Igår hade vi Cocktailparty. Det blev en riktigt lyckad fest med mycket skratt i gott sällskap. Imorgon börjar en ny vecka och då är det nya tag som gäller.

...and her lips were painted red.



Har jag berättat att jag älskar röda läppar?

Save me - acoustic version by Nina Ka

Mina gamla youtube-videos med mina låtar

Dancing in the rain


Love is wasted on me


Let me go, let me burn


Put your guns down

Update

Jag har varit sjukt dålig på att blogga den senaste tiden. Men jag har varit sjukt dålig på att göra andra saker också. Så som att plugga, städa, tvätta kläder. Ibland hamnar man tyvärr i sådana svackor. Men nu har jag kommit igång lite iallafall. Jag har börjat ta tag i kurslitteraturen, hemmafixandet och att vara lite social. Jag har börjat rensa bland mina saker och skänkt bort en del till Myrorna. De kändes väldigt skönt att bli av med en massa saker och göra plats åt nytt. Dock är jag långt ifrån klar. En del prylar kommer jag kanske lägga ut på Blocket för försäljning. Bara jag blir av med det och skapar plats åt nya saker. Jag känner att jag behöver ha lite ordning omkring mig. Nu ska jag vila en halvtimma för att sedan sysselsätta mig själv med att rensa och sen plugga.
Rss