Storstädning idag, Ikea imorgon

Idag har jag storstädat. Eller ja, jag har städat. Golv är dammsugade och svabbade, disken är borta och all smutstvätt som låg i vägen överallt är bortplockat. Nu är det bara småsaker som ska plockas undan så att det ser prydligt ut. Främts i sovrummet på skrivbordet där det ligger massor med saker och skräpar. Men först ska jag rengöra och organisera bokhyllorna därinne. Men det får bli någon annan dag.

Imorgon ska jag till Ikea i Linköping och handla in sängborden som hör till vår säng, som vi köpte för ungefär 2 månader sen.

Birkeland avlastningsbord

Förhoppningsvis finns dessa inne imorgon. Det är ju surt att behöva åka dit och så visar det sig att lagerstatusen på deras hemsida ljuger.

Stockholm och The Studio

Jag har spenderat hela dagen i vår vackra huvudstad. Jag och min vän Linnéa strosade runt på stan, vi båda hittade saker vi ville ha och köpte med oss och sen gick vi till The Studio för att bli stylade, sminkade och fotade. Jag hade tyvärr bara råd att köpa två av bilderna som togs, fast det fanns flera som jag egentligen ville ha. Men dessa två köpte jag med mig hem:





Jag hade tänkt att förstora båda och hänga upp på väggen här hemma. Och en av dessa ska jag förstora en gång till och ge till mina föräldrar i julklapp. Vi får se vilken det blir.

Godnatt!

Nu ska jag stänga ner datorn och gå och lägga mig. Imorgon ska jag upp tidigt och ta bussen till Stockholm för att spendera dagen där.

Med hårfärg i håret

Här sitter jag med hårfärg i håret och med mina gamla glasögon på näsan. Jag ville inte kladda ner mina nya glasögon med hårfärg nu när de är så nya och fina. Så fort jag tog på mig mina gamla glasögon kände jag att jag fick ont i ögonen och nu har jag lite ont i huvudet. Ska bli skönt att ta på sig de nya glasögonen igen när jag tvättat ur färgen ur håret.


Med hårfärg i håret.
Den perfekta chansen att se ifall jag skulle passa i en kort frisyr.

Mina naglar

Evigheter sen jag målade mina naglar sist.
Men nu ser de ut så här:

How can I be lost if I've got nowhere to go

Jag sitter i vår kalla lägenhet och lyssnar på Metallica's Unforgiven III. Maya går runt och jamar efter en partner medan Walle och Lilleman gömmer sig för henne.

Jag har sovit bort halva dagen och känner mig tung i sinnet. Och hungrig är jag också. Magen kurrar efter mat och det kanske är en bra idé att faktiskt äta något. Men jag känner inte för att äta.

Imorgon bär det av till Stockholm över dagen. Jag ska till The Studio och leka modell med min min vän Linnéa. Det tar ett par timmar och sen ska vi nog strosa runt i vår vackra huvudstad. Kanske planlöst. Fika lite. Äta lite. Shoppa lite. Dagen får avgöra.

Maya, Walle och Lilleman

Mina myskissar
Maya, Walle och Lilleman

Detta är en ganska ovanlig syn här hemma. Vanligtvis brukar jag bara lyckas ta en bild på två myskatter eller bara en men aldrig alla tre tillsammans så här. Lägenheten är kall och jag har sett dem ligga i en klump så här ovanligt många gånger den senaste veckan.

Pengadag

Nu har man betalat in alla tråkiga räkningar. Sen bär det av till mataffären så man kan fylla kylskåpet och frysen med mat så att man klarar sig ett par veckor.

Racingstripes

Jag insåg idag att jag försummat bloggen i tre dagar. Jag har varit sjuk och strecktittat på alla säsonger av True Blood. Nu har jag sett allt som finns att se av den serien. Jag längtar lite till juni 2012 för då kommer säsong 5. Och självklart har jag under den här tiden utvecklat en liten thing för Alexander Skarsgård. Vilket är lite komiskt egentligen då jag innan skytt allt han varit med i av någon anledning. Men så kan det gå. XD

Jag har i vilket fall som helst fått mina nya glasögon idag som jag beställde för lite mer än en vecka sen. Hämtade dem på Glasögonmagasinet vid halv fem tiden i eftermiddags, tog på mig dem på en gång och mina ögon har fortfarande inte vant sig vid det skarpa.

Men mina glasögon är coola för de har vita racingstripes! XD

Dags att färga håret igen ser jag. Nåja, det är ju imorgon månadens pengar rullar in på kontot.
Dags att köpa röd hårfärg igen. Eller ska jag köra på helsvart igen eller ska jag fortsätta med rött och svarta hårtoppar?

I can't play on broken strings - Nina Ka musikvideoblogg

Här får ni ta del av ytterligare en av mina oinspelade låtar (en låt som jag hoppas på att ha råd att spela in i en studio inom en väldigt snar framtid). Jag ber om ursäkt för den mörka bilden. Jag lyckades inte få in mer ljus i vardagsrummet så här på kvällskvisten.

I can't play on broken strings - Nina Ka

You and me - Nina Ka musikvideoblogg

Här får ni ta del av en av mina oinspelade låtar (en låt som jag hoppas på att ha råd att spela in i en studio inom en väldigt snar framtid). Jag ber om ursäkt för den mörka bilden. Jag lyckades inte få in mer ljus i vardagsrummet så här på kvällskvisten.

You and me - Nina Ka

The things that I like - Nina Ka

En till gammal låt av mig.

The things that I like

Hold on - Nina Ka

Här är en gammal låt av mig som ni kan lyssna på.

Hold on

Sjukling

Jag ligger hemma på soffan och är sjuk. Det är egentligen meningen att jag ska tvätta kl två men jag känner mig inte tillräckligt bra för att springa mellan lägenheten och tvättstugan. Jag hoppas dock att jag ska orka plugga lite senare i eftermiddag.

Det här med att planera sitt pluggande.

Klockan är nu mitt i natten och jag har svarat på två frågor av tre i denna inlämningsuppgift i filosofi. Jag funderar på om jag ska svara på den sista frågan innan jag hoppar in i duschen och sen i säng eller om jag ska lämna den frågan obesvarad till imorgon förmiddag. Det skulle dock vara skönt att ha den uppgiften klar så att jag kan börja på nästa uppgift imorgon. Det är så att jag ligger efter med sammanlagt fyra uppgifter. Om jag får den här uppgiften klar så har jag bara tre uppgifter kvar. Men jag har en massa annat att läsa också så att jag inte hamnar efter i den nuvarande kursen. Så jag måste kompromissa lite. Jag har räknat att det tar tre dagar för mig att göra de tre inlämningsuppgifterna som jag ligger efter med om jag kompromissar och läser det jag har att läsa i den nuvarande kursen. Det gäller dock att jag använder dessa kommande dagar till att verkligen plugga. Minst fem timmar pluggande om dagen och om jag ska vara ärlig så tror jag inte att det räcker. Jag får nog räkna med upp till 7 timmar åtminstone.

Men nu är det färdigfunderat. Jag får nog ta och återgå till min uppgift om jag ska hålla min timetable.

Filosofi = Bläh!

Jag har slutat tycka synd om mig själv för tillfället och koncentrerar mig på att plugga istället. Men tyvärr har jag fastnat i uppgiften. Så nu till mitt dilemma: ska jag hoppa över uppgiften och gå vidare till nästa och sen gå tillbaka till uppgiften jag fastnade på senare och hoppas på att jag kan komma vidare då eller ska jag kämpa med uppgiften och slösa onödig tid och energi på någonting som inte vill uppenbara sig för mig för tillfället? Jo, jag ska gå vidare till nästa uppgift. Det spelar ingen roll hur mycket den ofärdiga uppgiften irriterar mig. Jag har konstaterat att jag inte tycker om Filosofi! Maken påpekade att det var bra att jag hittat ett ämne i min utbildning som jag inte tycker om för då har jag automatiskt uteslutit den från listan av potentiella inriktningar när det är dags att välja inriktning till termin 4 sen.

Klagoinlägg

Jag har ont i halsen, ont i huvudet och ont i hela kroppen. Jag är sjuk och jag vill inte vara sjuk! Vem vill det liksom?
Men för att bli på bättre humör har vi varit och handlat gott på Konditori Lindahls och nu sitter vi och myser framför ännu en Beck-film. "Stockholm Marathon" för att vara exakt.

100 frågor och svar

I brist på annat:

1. Hur gammal är du?
Jag är 26 år!
2. Hur gammal känner du dig?
Minst 10 år äldre. XD
3. Vad har du gjort idag?
Haft en lång sovmorgon, gått på stan med maken, ätit McDonald's mat, tittat på filmen "Martin Beck - Polis polis potatismos" med Gösta Ekman i huvudrollen, sovit lite till, tittat på Cougar Town, det senaste avsnittet av How I met your mother och Castle. Produktiv dag, eller hur?
4. Vilken film såg du senast?
Martin Beck - Polis polis potatismos
5. Vem ringde du senast?
Maken
6. Är du besatt av någonting?
Tuggummi och halstabletter.
7. Är du rädd för blod?
Nej, men ser jag en pöl på golvet så står jag ju inte och beundrar den direkt.
8. Beskriv platsen du befinner dig på just nu.
Vårt stora vardagsrum med ett vardagsrumsbord full med skräp som inte ska vara där.
9. Kan du nämna fem stadsministrar under 1900-talet i Sverige?
Eh ne!
10. Googlade du för att få fram svaret på föregående fråga?
Didn't bother at all!
11. Vilken färg är dominerande i din garderob?
Svart
12. När vaknade du idag?
Runt 12-tiden på dagen.
13. Vilken är din favorithögtid?
Har ingen favorithögtid.
14. Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Någonstans där jag slipper den stress och ångest som jag tampas med just nu. Men om jag måste välja en plats i världen säger jag Rom, Italien.
15. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till.
Tror inte jag har besökt en sådan plats ännu.
16. Hur vill du tillbringa din pension?
I ett stort hus på landet med min make där våra barnbarn kan leka med våra djur, där vi kan ha grillkvällar med våra vänner och minst 2 gånger om året vill jag resa utomlands.
17. Vad lyssnar du på just nu?
Tv:n och min make som blir tokig på sin dator. XD
18. Har du någon gång brutit ett ben?
Ja
19. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl/frys?
Mjölk, ägg, sweet chili sauce, kycklingfilé och Oatley iMat.
20. Vem är din favoritkändis?
Robbie Williams!
21. Vad är du på för humör just nu?
Ganska likgiltig till det mesta för tillfället.
22. Vilka världsdelar har du varit i?
Jag har hållit mig inom Europa än så länge.
23. Snarkar du?
Ibland, enligt min make iallafall. XD
24. Vilka yrken har du provat på?
Hotellstäderska, souvernirbutik, telefonförsäljare, marknadsundersökare via telefon och jordgubbsförsäljare.
25. Hur går du helst klädd?
Om jag ska till skolan eller träffa vänner på stan är jag gärna klädd i kjol, klackar och en snygg tröja/topp/cardigan. Hemma är jag gärna klädd i mjukiskläder och ska jag träna eller promenera är jag självklart klädd i träningsbyxor och t-shirt.
26. Vilket stjärntecken är du född i?
Oxen
27. Vilket är ditt favoritgodis?
Choklad.
28. Vad sa du senast?
"Men herregud, vilken j*vla människa!" XD Syftade då på en karaktär i en Beck-film. XD
29. Vilket var ditt bästa ämne i skolan?
Musik, svenska och historia
30. Vad har du på dig just nu?
Underkläder, strumpor, mjukisbyxor och en röd stickad tröja.
31. Vilken är din favoritaffär?
"Chilli", "Himmel på jorden" och "Drömgården". Det finns alltid någonting i de butikerna jag vill ha.
32. Vad har du för storlek i kläder?
Det vill jag inte tala om.
33. Vad har du i dina fickor?
Ingenting just nu för jag har inga fickor.
34. Vad köpte du senast?
En McChicken & co med en garlic dip på McDonald's. Nyttigt, eller hur?
35. Hur många gånger har du flyttat?
5 gånger.
36. Om du var fast på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med?
En dagbok, pennor och mat. XD
37. Är du morgon - eller kvällsmänniska?
En kvällsmänniska, definitivt. Men jag vill bli en morgonmänniska så jag slipper missa halva dagen för att jag inte orkar gå upp.
38. Senaste filmen du såg på bio?
Det kommer jag faktiskt inte ihåg. Det var ett tag sen.
39. Har du blivit sydd någon gång?
Nej
40. Har du någon gång badat naken utomhus?
Ja
41. Vad åt du till frukost?
Idag åt jag ingen frukost.
42. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan?
Jag hade fyllt 16 år det året, kom inte in på det gymnasieprogrammet jag ville så jag fick börja på Marielundsgymnasiet istället där jag läste upp mina betyg i Matematik, Engelska (från G till VG) och Svenska (från G till VG) samt sjöng i ett band och gick danskurs.
43. Har du någon gång åkt dit för fortkörning?
Nej
44. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?
Min make. Han gick på stan med mig fast han verkligen inte ville göra det. XD
45. Var lägger du din mobiltelefon när du sover?
På en stol bredvid sängen.
46. Vad var det sista du åt?
En Marabou chokladkaka. XD (Uj uj vad jag har varit nyttig idag!)
47. Vem är världens vackraste kvinna?
Enligt mig är Nicole Kidman en väldigt vacker kvinna.
48. Är du blyg?
Det beror på situationen.
49. Vilken var den sista konserten du var på?
Det var en Winnerbäck-konsert för ett par år sen.
50. Vad heter du i andra namn?
Helena.
51. Har du varit med om en bilolycka?
Ja, en mild sådan där vi blev påkörda bakifrån. Fick dock en whiplash-skada av det.
52. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet?
Ja. Men vem har inte det?
53. Vilken är den roligaste träningsformen?
Dans!
54. Har du några husdjur?
Jag har tre katter och en sköldpadda.
55. Vill du gifta dig?
Jag är redan gift.
56. Vad är du sugen på just nu?
Nåt att dricka.
57. Vad är klockan?
Just nu är klockan 00.12.
58. Vad är det konstigaste du ätit?
Friterade bläckfiskringar och jag tyckte det smakade gummi.
59. Har du någon udda förmåga?
Haha! Inte vad jag kan komma på just nu. Men det har jag säkert.
60. Var växte dina föräldrar upp?
I Kemi, Finland.
61. Vad önskar du dig i julklapp?
Jag har inte gjort någon önskelista än.
62. Har du någon gång uppträtt inför massa människor?
Ja, många gånger, musiker som jag är.
63. Göteborg eller Stockholm?
Båda städerna har sin charm.
64. Har du sett någon dö?
Nej, och jag hoppas jag slipper det.
65. Har du någon gång ringt polisen?
Nej, det har jag faktiskt inte.
66. Hur många grader är det ute?
Enligt min telefon är det 6 plusgrader ute.
67. Vilken färg har ditt hus?
Brunbeige-aktig tror jag. XD
68. Vad sjöng du senast?
Jag gick här hemma och nynnade på "The power of love" tidigare idag.
69. Har du insett vilka som är dina äkta vänner?
Ja, det har jag.
70. Har du någon gång varit "medverkande" i en rättegång?
Nej, men jag har suttit med som åskådare.
71. Har du svenskt ursprung?
Nej, mina föräldrar är båda från Finland men jag är född i Sverige.
72. Hur mycket väger du?
Är inte beredd att avslöja det.
73. Har du ett turnummer?
Nej, inte direkt.
74. Vem kramade du sist?
Min make.
75. Har du någon gång åkt snowboard?
Nej, jag har aldrig åkt snowboard.
76. Kan du åka skateboard?
Nej, inte med det dåliga balanssinnet jag har. XD
77. Nämn någon du beundrar och varför?
Oj, det här var en svår fråga att besvara mitt i natten så därför låter jag bli.
78. Har du gröna fingara?
Nej, mina växter dör bara.
79. Har du svimmat någon gång?
Inte vad jag minns.
80. När lärde du dig senast någonting nytt?
Härom dagen när jag satt och pluggade filosofi.
81. Har du, eller har haft, något smeknamn?
Jag har blivit kallad för Kakan, Ninja, Gumman, Niniluskan och Ninis.
82. Vad skulle du göra om du fick full lön i ett år utan att behöva jobba?
Resa en massa.
83. Är du vidskeplig?
Jag tror på spöken, horoskop och tarotkort. Är man vidskeplig då? XD
84. Vilka är dina största svagheter?
Att jag ibland kan vara för snäll.
85. Vad händer till helgen?
Ingen aning faktiskt.
86. Om du skulle få en miljon kronor för att hugga av den hand du inte skriver med, hade du gjort det då?
Aldrig! Då kan jag ju inte spela gitarr ju!
87. Vad har du gjort idag föra att ditt liv ska vara bättre imorgon?
Inte ett j*vla skit, sorgligt nog!
88. Nämn tre saker du absolut inte kan göra.
Just nu kan jag bara komma på en sak och det är att äta lever.
89. Vilken är din favoritrestaurang?
La Uva (en spansk tapasrestaurang)
90. Bada eller duscha?
Båda har sin charm.
91. Är du bra på att laga mat?
Jag är grym på att laga mat!
92. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb du har haft?
Nej.
93. När och varför var du på sjukhus senast?
Lördagen den 5 mars i år var jag på akuten i Helsingfors för att jag stukat min fot på Finlandsfärjan. Det visade sig vara två ledband i foten som gått sönder.
94. Vilket är ditt drömyrke?
Någonting som har med kultur att göra.
95. Har du några piercings?
Nej.
96. Löskokta, hårdkokta eller stekta ägg?
Jag tycker om löskokta ägg.
97. Om du fick resa tillbaka i tiden och återuppliva en händelse, vilken skulle det vara?
Min bröllopsdag.
98. Vad gjorde du 8.00 imorse?
Låg och sov.
99. Har du gråtit idag?
Nej, det har jag inte.
100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor?

Äta nåt lätt och sen göra mig redo för sängen.


 




Brandbilen som försvann

Jag och maken har påbörjat vår Beck-"maraton". Vi har en minst en gång om året. Idag ser vi på "Brandbilen som försvann" med Gösta Ekman som Martin Beck och Rolf Lassgård som Gunvald Larsson.



Och grabbarna ligger på soffan och sover.


Maya har gömt sig någonstans och känner inte alls för att bli fotad.

Seg måndag

Det blev inget bloggande igår. Vi spenderade hela eftermiddagen och kvällen i trevligt sällskap i Vånga. Vi kom hem ganska sent och jag kände inte för att starta datorn. Idag är det en seg måndag och jag har ingen större lust att göra någonting alls. Jag har spenderat större delen av dagen framför tv:n. XD

Dagens tema: tvätta kläder.

I eftermiddag händer inte så mycket annat än att jag kommer springa upp och ner mellan lägenheten och tvättstugan. Det var nämligen dags att tvätta. Har massor med smutstvätt och det kan ju vara skönt att ha det undanstökat så att man slipper irritera sig på att man inte har några rena favoritkläder i garderoben.

Nu, medan jag väntar på att maskinerna ska bli klara där nere, ska jag skriva en budget för den kommande månaden.

What a downer...

Det är mycket som känns svårt och jobbigt just nu. Mitt humör går upp och ner hela tiden. Ena dagen känner jag mig likgiltig inför allt, andra dagen känner jag mig gladare och lättare till mods för att tredje dagen gå över i någon sorts ledsamhet. Stressklådan vill inte ge med sig och jag vill bara brista ut i gråt när det inte vill sluta klia.

Jag känner mig ganska misslyckad för det mesta och undrar konstant var livet är på väg. Jag vill inte känna så här längre och frustrationen över att inte veta vad jag ska göra för att komma ur det är så stark för det mesta att jag egentligen bara vill sätta mig på golvet och gråta.

Det här blev ett deprimerande inlägg...

För första gången i mitt liv...

...testar jag tofu.



Det blev en tofugryta



Jag och maken konstaterade att tofu funkar men att det inte är något för oss.

Utlandsstudier?

Jag har funderat på det här med utlandsstudier i en termin. Det är någonting som jag verkligen vill göra någon gång under mina tre år på kulturvetenskapsprogrammet. LiU rekommenderar att man genomför sina utlandsstudier någon gång under terminerna 4-6. Dvs om jag skulle välja att göra det skulle det i så fall bli våren eller hösten 2013 eller våren 2014. Jag har med andra ord ett tag framöver på mig att fundera på detta och kämpa med betyg så att jag har en möjlighet att söka utlandsstudier. Just nu är jag väldigt sugen på en termin i Australien. Det skulle vara så himla coolt! Och jag har tur som har en make som är villig att flytta med mig (om det är så att det fixar sig med hans jobb).Han blev extra intresserad när jag sa att jag ville studera i Australien.

En del av atmosfären

Vår största katt Walle är som en del av inredningen där han ligger på sin favoritkudde i hallen.

Down the hall - Nina Ka

Av någon konstig anledning vill inte blogg.se att jag ska embedda mina låtar från ubetoo i mina inlägg. Därför får ni väl nöja er med en länk istället.

Down the hall - by Nina Ka: http://www.ubetoo.com/player.aspx?mediaid=26611

Det här med stress och ångest

Stress som går till överdrift är ingen rolig grej. Att man stressar kan bero på en massa olika saker. Det kan vara så att man har för mycket att göra och alldeles för lite tid att göra det på. Det kan vara tvärtom, dvs att man har absolut ingenting att göra och alldeles för mycket tid över till att grubbla. Det kan vara så att man stressar över att man inte har hittat någon meningsfull sysselsättning i sitt liv och tiden bara rinner ur händerna på en.

För mycket stress kan leda till symptom som panikångest, stressklåda och sömnproblem. Och det är just där jag befinner mig nu. Jag arbetar febrilt med att komma ur den här stressen så att jag kan försöka leva ett så stress - och ångestfritt liv som möjligt.

 

Dock är inte enbart stressen mitt problem just nu. När jag för cirka en månad sen tog kontakt med universitetets kurator fick jag göra ett test som skulle ”bevisa” om jag var deprimerad eller inte. Resultatet av det testet blev ”måttlig depression”. På något sätt kände jag det som en sten föll från mitt bröst och det blev som en sorts ”bekräftelse” på någonting som jag gått och grubblat på länge. Jag kände att jag äntligen fick en ”diagnos” på någonting som jag varit frustrerad över. Jag har länge känt att jag inte mått bra mentalt men samtidigt har jag inte velat inse det. Men i och med klådan som uppkom för ungefär två-tre månader sen kände jag att det var droppen. Jag orkade inte längre leva med de symptom jag haft i flera år. Jag blev helt enkelt trött på att må dåligt.

 

Jag har nu träffat kuratorn två gånger och ännu ett möte är inplanerad. Sen tror jag inte att vi kan gå vidare, utan om jag vill ha fortsatt hjälp måste jag ta kontakta vårdcentralen och därigenom komma vidare till en terapeut eller psykolog.

 

Kuratorn har dock hjälpt mig massor. Hon har uppmuntrat mig till att ta tag i saker så som min ohälsosamma relation till mat (mer om det i ett eget inlägg) och mina sömnproblem (även det sparar jag till ett helt eget inlägg). Hon har även uppmuntrat mig till att börjar röra på mig mera.

 

Efter det tredje mötet, som är om två veckor, ska jag känna efter om jag vill ha mera ingående hjälp eller om det räcker med de tre mötena med universitetskuratorn.

Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Lite inredning

Jag gick runt lite med kameran här hemma och fotade både inredning och djur.

Bokhylla som står i vardagsrummet


Svart träkatt som jag köpt på ett torg i Kemi, Finland.


En riktig katt. XD. Lilleman.



Två riktiga katter till. Maya och Walle.


Pappas gamla trumpet som hänger på väggen.



Mina kursböcker i Litteraturvetenskap, Historia och Konstvetenskap.
Detalj ur bokhyllan i vardagsrummet.



Ett absolut måste

Jag var på Glasögonmagasinet och gjorde en synundersökning och beställde nya glasögon. Det var på tiden. De jag har nu har jag haft i fyra år och min syn har försämrats lite. Det är dyrt för en fattig student att skaffa nya glasögon men tyvärr är det ju ett nödvändigt köp som kommer att få mitt bankkonto att eka tomt.

Welcome!

Ny blogg. Ny start. Nya äventyr. Jag tröttnade på mitt förra bloggnamn och kände att jag behövde en blogg som innehöll mitt namn och där jag kan ge min musik lite mer utrymme. Men det kommer fortfarande att vara en vardagsblogg.
Rss