Up-to-date

Idag fick jag äntligen hämta hem min nya telefon. Det blev självklart en likadan HTC Incredible S som jag hade innan och guh vad jag saknat den! Det känns skönt att vara up-to-date igen med Facebook, Twitter och Dayviews i telefonen.

Jag och älsklingen köpte nya bordslampor att ha på varsin sida om sängen. Nu är vår vintage-inspirerade säng komplett skulle man kunna säga. Nu är det bara resten av rummet som ska inredas i den vintagestil som vi valt. Det är en lång väg dit men jag försöker hålla hoppet uppe om att en dag ha det där mysiga sovrummet i ljus vintagestil.

Med små steg...

Ja, guh vad det var dött här! Jag har varit dålig på det här med att blogga i år. Kan riktigt inte komma på varför. Har väl inte haft någonting att säga. Samtidigt har det känts skönt att inte känna den där pressen över att jag MÅSTE blogga. Jag har försökt plocka bort sådana saker i mitt liv som distraherar mig och ger mig ångest. Vilket bloggandet gjorde ett tag då jag kände en sådan press över det. Men inte nu längre. Nu kan jag med gott samvete låta bli att blogga om jag så känner för det. Men jag ska försöka komma igång igen. Kanske försöka hitta på nya saker att skriva om.

Alldeles snart ska jag skutta iväg på stan och hämta min nya telefon. Min gamla gick ju sönder. Tack vare drulleförsäkringen jag hade på den så får jag en helt ny nu. Guh så skönt!!

Put your guns down

Ny låt som jag skrev igår kväll. I brist på annat skapade jag en youtube-video med låten där man kan följa texten.

Put your guns down - Nina Ka



Jag tar gärna emot kommentarer om vad ni tycker om låten!

The story of my HTC.

Nu ska jag berätta för er vad som har hänt med min älskade telefon. Min fina HTC Incredible S är död. I onsdags förra veckan var jag så klumpig att jag tappade den i diskhon när den var fylld med vatten. Jag hade telefonen i fickan och den ringde. I all hast skulle jag svara och den gled ur händerna på mig. Så nu har jag haft en ful lånetelefon från The Phone House i en vecka. Jag fick veta att min mobil inte skulle gå att rädda så jag kommer att få en ny tack vare drulleförsäkringen som jag tecknade på den när jag köpte den för ett halvår sen. Frågan är bara: NÄR får jag min nya telefon? Jag saknar att kunna gå in på Facebook, Dayviews och Twitter från telefon. Och nu har jag ont i min högra tumme för att lånetelefonen har knappsats och jag sms:ar ganska mycket. I-landsproblem!

Dessutom förlorade jag alla kontakter som jag hade i telefonen. Alla telefonnummer puts väck!

Serie-junkie

Okej, jag glömde skriva mitt inlägg igår. Men just nu känner jag att det är lite meningslöst. Så istället tänker jag presentera en lista på serier som jag följer intensivt i dagsläget.

  • Bones
  • Castle
  • CSI Miami
  • CSI - Crime scene investigation
  • How I met your mother
  • Psych
  • Suburgatory
  • Supernatural
  • The Big Bang Theory
  • The Vampire Diaries
  • True Blood
  • The Mentalist
  • The Finder
  • Grimm
Jag har säkert glömt bort någon nu. XD Men alla väldigt bra serier!
Sen finns det serier som jag vill se men som jag inte börjat på än. Men jag känner att den här listan jag har räcker i dagsläget. När en serie tar slut så ersätter jag den med en annan. Jag är en serie-junkie!

Tjohopp!

Det har hänt lite småsaker de senaste två dagarna. Men just nu är jag alldeles för trött och har alldeles för ont i huvudet för att skriva ett långt redogörande inlägg om det. Så det får bli imorgon när jag har tid över. Jag lovar!

Den 8 februari 2012 - en dag att glömma.

Det känns som att allt står stilla i mitt liv just nu. Det känns inte alls bra. Men depressionen tar överhanden och jag orkar inte gräva mig ur den just nu.

Klös

Idag är det meningen att jag ska ta en tripp till Ikea med mina föräldrar. Dvs om de kommer nån gång och hämtar mig.

För ett par dagar sen var jag på Grizzly och köpte en ny klösmöbel till våra katter. Så här såg det ut när den placerades i vardagsrummet:


Walle är herre på täppan och har intagit sin plats längst upp. Precis så som det ska vara.
Maya fann att mittenvåningen var perfekt för henne.
Lilleman, som egentligen ville vara längst upp, fick nöja sig med att vara längst ner.

Jag lever!

Jag känner mig lite dum som inte har skrivit här på jättelänge nu. Men jag har ärligt inte haft någonting att berätta. Vilket jag egentligen inte har nu heller. Så det blir bara dessa få rader ni får ta del av. Jag ville egentligen bara tala om att jag lever.
Rss